Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Giant flowers !

Γιγαντιαία λουλούδια !!!

Κάθε εποχή έχει τις ομορφιές της, βέβαια ! Δεν θα το αμφισβητήσω αυτό μιας και απολαμβάνω τον καιρό παντα . Η άνοιξη όμως έχει κάτι το ιδιαίτερο καθώς όλα αλλάζουν φωτίζονται και στολίζονται με χρώματα ! Θα αναρωτιέσαι τώρα τι σχέση έχει ο τίτλος με τον πρόλογο; Κάθε χρόνο λοιπόν ύστερα από έναν μακρύ χειμώνα ψάχνω ιδέες για να θα κόσμησει την βιτρίνα του μαγαζιού μου και μπορώ να πω πως είναι μεγάλος μπελάς γιατί θα πρέπει αυτό που θα μου αρέσει ύστερα από πολύωρη αναζήτησή στο διαδίκτυο να ταιριάζει στο ύφος μου και κυρίως να είναι υλοποιήσιμο!!! Φέτος το βρήκα πολύ εύκολα νομίζω κι όπως θα κατάλαβες είναι ... Ναι ναι γιγαντιαία λουλούδια .


διάλεξε όποιο project σου αρέσει και απλά φτιάξε τα γιατί είναι εύκολο  ,μπορείς έτσι να διακοσμήσεις το πάρτι σου,την αυλή ή το μπαλκόνι την γωνία στο σαλόνι σου ή την βιτρίνα του μαγαζιού σου όπως θα κάνω εγώ...... πάρε ιδέες








 νομίζω ότι αυτά είναι τα αγαπημένα μου!!!











και τέλος αυτό που θα σε εξιτάρει και θα σε εκπλήξει περισσότερο γιατί είναι φτιαγμένο από....μπες στο link να το ανακαλύψεις!


κι αφού μιλάμε για Άνοιξη και λουλούδια.....ορίστε αυτό το γλυπτό φτιαγμένο από εκατομμύρια λουλούδια πού αλλού? στην Ολλανδία!

αυτά για την ώρα, εύχομαι να σε ενέπνευσα λιγάκι !
Τα λέμε σύντομα!
See u soon!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© 2011 Jolly'stories, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena

adding pinterest script Pin on Pinterest 3. Changing the Position of the Pin it! button The cool thing about this code is that you have some freedom over where the Pinterest button for Blogger will go over the image. Take a look at the code that you just copied and pasted into the HTML for the word 'center'.